Agjensia jonë duke perfituar nga përvoja e gjatë e drejtuesëve të saj në kete sektor vazhdon traditën e agjencive më të rëndësishme dhe më antike detare që gjatë viteve kanë zhvilluar veprimtari detare dhe ekonomike shumë të rëndësishme në portet e rajonit Puglia, në veçanti në portin e Barit.

Aktivitetet kryesore të zhvilluara:
Agjentë dhe përfaqësues për transportin detar
Agjentë dhe operator portual për linjat detare Roll-On/Roll-Off – Trumps – Kontajners
Shërbime për prenotime në linjat detare të trageteve
Assitencë për prekjet e anijeve turistike
Assistencë për prekjet e jahtëve private dhe komerciale
Shërbime për operacione bunkerimi
Broker detar
Korrispondentë të P & I Clubs

dhe gjithashtu:
Operatorët: mallrash të projektit - heq rëndë - transhipments - rrufetë - rimorkimi Shërbimi për: crewing - P.S.C. - Teknike dhe Flamuri Anketa Regjistrohu - spareparts kërkimore dhe furnizimit me dispozitat.


Spedicioner doganor

kërko ne faqen →

SHERBIME llogistike

kërko ne faqen →

KORRISPONDENT DIREKT

kërko ne faqen →