Me përvojën e fituar gjatë viteve, agjensia jonë është afermuar në treg si një korrispondent i vlefshëm në portet kryesore të detit Adriatik.

Në fakt ne kemi korrespondentë të drejtpërdrejtë në portet kryesore të rajonit Puglia si në:
Molfetta - Barletta - Manfredonia - Monopoli - Brindisi - Otranto - Gallipoli - Taranto

dhe në portet e huaja si:
Durres - Vlore - Shengjin (Albania)
Bar dhe Kotor (Mali i Zi)
Dubrovnik (Kroaci)


AGJENTE DETAR

kërko ne faqen →

SHERBIME & LLOGJISTIKA

kërko ne faqen →

Spedicioner doganor

kërko ne faqen →