Shërbime llogjistike të thjeshta ose të integruara: në rrugë AJRORE – DETARE – TOKESORE – ME KAMIONE – ME TREN
Transport ndërkombëtar me KONTAINER – KAMIONE – VAGONE HEKURUDHOR
GROUPAZH detar ose ajror në cdo vend të botës
Depozitime ne magazine doganore të mallrave kombetare dhe ndërkombëtare
Trasport të rëndë – ngarkim / shkarkim të mallrave te vecanta
Shërbime portuale të mallrave tip IMDG


AGJENTE DETAR

kërko ne faqen →

Spedicioner doganor

kërko ne faqen →

KORRISPONDENT DIREKT

kërko ne faqen →